Charmig 2a från 20-talet med fantastisk utsikt

drejargatan-2-vasastan-1

Vi börjar årets veckans bostad med denna läckerbit från trendiga Birkastan i Stockholm. Lägenheten är en välplanerad hörnlägenhet med fönster i tvåväderstreck. Huset byggdes 1929 och lägenheten är varsamt renoverad och man har valt att spara tidstypiska detaljer såsom spröjsade fönster, fiskbensparkett och generös takhöjd.

 

Var: Drejargatan 2, Birkastan, Stockholm

Rum: 2

Kvadratmeter: 49

Mäklare: Jesper Strömberg

Kontor: Svenska Mäklarhuset Vasastan/Norrmalm

 

drejargatan-2-vasastan-2

Bostaden erbjuder ett stort och rymlig kök med fönster i två vädersträck. Köket är fullt utrustad med gashäll, inbyggnadsugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Generös arbetsyta i trä och möjlighet till ett stort middagsbord. Köket erbjuder en väldigt trevlig utsikt mot Karlbergskanalen.

drejargatan-2-vasastan-3

Som vi tidigare nämnde är det fiskbensparkett i lägenheten, detta är något som är genomgående i alla rummen. Vardagsrummet / Sällskapsrummet ligger vägg i vägg med köket och här finns det plats för en soffgrupp.

drejargatan-2-vasastan-4

Bra sovrum med plats för dubbelsäng och en platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar.

 

Detta är en ljus och trivsam lägenhet med 20-tals charm och öppenspis. Lägenheten har ett trivsamt läge i Birkastan där vi hittar et stort utbud av butiker och nöjen. Är du intresserad av denna lägenhet kan du läsa mer om den hos mäklaren.