Charmig våning från 20-talet

Denna veckans bostad är liksom föregående veckor ett mycket unikt objekt nämligen en fräsch och ljus våning från 20-talet i gott skick med en solig balkong och fungerande öppen spis. Våningen ligger ett stenkast från Riddarfjärden

skillinggrand-5-kungsholmen-1

 

Var: Skillinggränd 5, Kungsholmen, Stockholm

Rum: 5

Kvadratmeter: 115

Mäklare: Marko Åslund

Kontor: Svenska Mäklarhuset Kungsholmen

 

skillinggrand-5-kungsholmen-2

 

Modernt kök som får oss att tänka på den Franska landsbygden. Vi hittar en stor induktionshäll med dubbla ugnar från de lyxiga märket Smeg. Vi hittar bra arbets- och avlastningsytor. Perfekt för dig som gillar att arbeta i köket. I köket hittar vi en plats för ett mindre matbord, ett större matbord kan man ha separat i matsalen.

skillinggrand-5-kungsholmen-3

Matsalen eller vardagsrummet om man så vill ligger i mitten av våningen och där finner vi en fullt fungerande öppen spis. På golvet ligger ett fint parkettgolv med fiskbensmönster. Två original speglade skjutdörrar skiljer matsalen och vardagsrummet.

 

skillinggrand-5-kungsholmen-4

Detta stora badrum är något av de som gör denna våning till något utöver de vanliga. Här hittar vi två duschar med stora takduschmunstycken. I taket sitter det infällda spotlights och vi hittar tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

 

Är du intresserad av denna vackra våning från 20-talet kan du besöka mäklaren för att hitta mer information.