Ljus, renoverad och mysig 20-talslägenhet

Veckans bostad är en ljus, renoverad, fräsh och mysig 20-talslägenhet på en lugn gata i centrala Södermalm, Stockholm. Lägenheten är en 2 rummare som har kvar sin tidstypiska charm och erbjuder generösa rum.

helgalunden-9-lagenhet-4

Var: Helgalunden 9, Södermalm, Stockholm

Rum: 2

Kvadratmeter: 58

Mäklare: Jonas Sjönvall

Kontor: Svenska Mäklarhuset Södermalm

 

helgalunden-9-lagenhet-1

Detta magiska vardagsrum är på hela 20 kvadratmeter och har ett stort spröjsat parfönster med utsikt mot Allhelgonakyrkan och Helgalunden. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och passar perfekt för dig som vill hela ett socialt liv med bjudningar. Rummet speglar övriga lägenheten då man har valt att behålla tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer, taklister, speglade dörrar och furugolv. Rummet är väldigt lätt möblerat.

 

helgalunden-9-lagenhet-2

Modernt, stilrent och nyrenoverat kök . Vi hittar bra arbetsytor och massor av förvaringsytor i skåp och på öppna hyllplan. Köket har vita skåpsluckor och en arbetsbänk i kompaktlaminat med svart kant, samt ett stänkskydd i koppar. Rummet är väldigt luftigt och gör det möjligt för en större matplats om 6-8 personer.

 

helgalunden-9-lagenhet-3

 

Sovrummet ligger med friutsikt mot Helgalunden. Här finns det plats för en stor dubbelsäng och bra förvaring i garderobsväggen.

 

helgalunden-9-lagenhet-5

Vitt, fräsht och stilrent badrum som blev renoverat 2013. På golvet ligger det vit mosaik med en skön och härlig golvvärme. På väggen sitter det en handdukstork och ett tvättställ.

 

Är du intresserad av denna bostad kan du läsa mer om den på mäklaren Svenska Mäklarhusets hemsida.