Spexig villa i Bro

Denna veckas bostad är en mycket spexig villa i Bro, strax utanför Stockholm. Huset är byggt 1977 och ritat av arkitekten Sven-Olof Nyberg. Villan erbjuder stora sociala ytor som är perfekta för tjo och tjim, men även en härlig relax spa-avdelning. Villan är på 213 kvadratmeter fördelat på två våningar. Förutom stora sociala ytor finns det ett påkostat spa-rum, stora altaner och en utomhus bubbelpool från Hydrapool.

 

Var: Kyrkbyvägen 20, Kyrkbyn, Upplands-Bro

Rum: 6

Kvadratmeter: 213

Mäklare: Marie-Louise Lindgren

Kontor: Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro

 

kyrkbyvagen-20-habo-tibble-4

 

Ett stort kök med extra allt, perfekt för för mingel och häng med vänner och familj. Vi hittar generös takhöj och fönster i tre väderstreck. Köket bjuder på generösa arbetsytor på en härlig köksö och vi hittar nya exklusiva vitvaror i rostfritt från Samsung och SMEG.

 

kyrkbyvagen-20-habo-tibble-1

Köket erbjuder en generös matplats med rum för ett stort matbord. Intill trappan till mellanplanet ligger något väldigt speciellt, nämligen en vinkällaren med dörr i helglas.

 

kyrkbyvagen-20-habo-tibble-2

Något vi gillade extra med denna veckas bostad är den härliga spa-avdelningen, detta är verkligen något utöver det vanliga. Vi alla har drömt om att ha ett eget spa och i denna villa hittar vi ett mycket fint badrum med äkta spa-känsla.

 

Är du intresserad av denna bostad kan du läsa mer om den på Svenskamäklarhusets webbplats.