Toppmodern bostad med havsutsikt

Denna veckas bostad är en toppmodern bostad i det nybyggda området Kvarnholmen som ligger mittemot Djurgården i Stockholm. Denna bostaden ger oss en känsla av att sälja lägenheten, flyttstäda och flytta in direkt. Lägenheten eller våningen kanske vi ska kalla den är stilren och har väldigt exklusiva materialval och erbjuder en havsutsikt som heter duga.

tre-kronors-vag-31-1

 

Var: Tre Kronors Väg 31, Kvarnholmen, Stockholm

Rum: 4

Kvadratmeter: 102

Mäklare: Jesper Lindgren

Kontor: Svenska Mäklarhuset Nacka/Saltsjö-Boo

tre-kronors-vag-31-2

Stort och öppet kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Från köket kan vi gå ut på den stora balkongen. Perfekt för middagsbjudningar under vår och sommar. Köket ligger i en öppen planlösning intill vardagsrummet.

 

tre-kronors-vag-31-3

Våningen har två badrum och detta är det största av de två. Här hittar vi torktumlare, tvättmaskin, handdukstork och golvvärme. Golvet är mosaik i ett matt varmvit kulör. Det andra badrummet ser likadant ut, men saknar tvättmaskin och torktumlare.

 

Denna våning är något utöver det vanliga, två badrum och tre sovrum gör detta till en perfekt familjebostad. Är du intresserad av denna lägenheten kan du besöka mäklaren för mer information om bostaden.