Vacker sekelskiftesvåning på attraktiv adress

Denna veckas bostad ligger på en mycket attraktiv adress i centrala Stockholm. Våningen har 3 meter i takhöjd, balkong och två kakelugnar. Våningen är fräsh och har renoverats varsamt och man har sparat på många tidstypiska detaljer.

 

luntmakargatan-54-1

 

Var: Luntmakargatan 53, Stockholm

Rum: 3

Kvadratmeter: 77

Mäklare: Nils Lagerlöf

Kontor: Svenska Mäklarhuset Vasastan/Norrmalm

luntmakargatan-54-3

 

Ljust och stort vardagsrum med fönster i sydväst. Utgång till balkong som vätter mot en lugn innergård. Takhöjden i våningen är 3 meter vilket gör att vi får en mycket luftig känsla i hela vardagsrummet.  Genomgående för hela våningen är det vackra framtagna furugolvet. Intill vardagsrummet hittar vi köket.

 

luntmakargatan-54-2

 

Köket erbjuder goda arbetsytor och vi hittar en bänkskiva i vackert polerad Jämtländsk kalksten. Förutom goda arbetsytor finns det gott om plats över till ett större matbord för 8-10 personer – perfekt för stora middagar. Köket känns modernt, exklusivt och hemtrevligt.

 

luntmakargatan-54-4

 

Välplanerat och nyrenoverat badrum som bjuder på dolda förvaringsutrymmen och tvättmaskin. Överlag så är allting i hela våningen väldigt genomtänkt, det är något vi verkligen uppskattar med denna lägenhet.

 

Är du intresserad av denna lägenhet får du läsa mer om den hos mäklaren Svenska Mäklarhuset i Vasastan.