Vindsvåning med stor takterass

Denna veckas bostad är en spektakulär vindsvåning i Vasastan. Lägenheten är en trea på 65 kvadratmeter, vi hittar en öppen planlösning som ger oss stora sällskapsytor för att inte tala om den härliga stora takterassen.

 

Var: Atlasgatan 13, Vasastan, Stockholm

Rum: 3

Kvadratmeter: 65

Mäklare: Jesper Strömberg

Kontor: Svenska Mäklarhuset Vasastan/Norrmalm

 

 

atlasgatan-13-vasastan-2

 

Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning tillsammans med köket. De stora fönsterpartierna gör att vi får ett härligt ljusinsläpp och från vardagsrummet kommer du direkt ut på den stora härliga takterassen som kommer nyttjas mycket under varma och soliga dagar. Genomgående för hela lägenheten är de vackra ekgolven.

 

atlasgatan-13-vasastan-1

Härligt kök med köksö som erbjuder sittplatser för mysiga frukostar. Bra arbetsytor och mycket bra och genomtänkt förvaring. Bänkskiva i sten och vitvaror i rostfritt. Matplatsen hittar vi i vardagsrummet som ligger i anslutning.

 

atlasgatan-13-vasastan-3

Lägenheten har två sovrum och det här är det större master bedroom som tillåter en stor dubbelsäng. I sovrummet får vi väldigt bra ljusinsläpp från den vackra fönsterkupan.

 

Vill du läsa mer om denna vackra vindsvåning gör du det bäst hos mäklaren i Vasastan, där hittar du fler liknande objekt.